Caracteristici:

Dimensiuni: 80x80x10

Format card: Em 125 Khz

Protecție IP65

Conectivitate: RJ45 Ethernet

Interfața:W26

Nr. intrări: 4

Nr. Ieșiri: 2x 0.8 A, opendrain

Protocoale de comunicație: TCP/IP, UDP, HTTP

Interfața de configurare WEB pe baza de IP 

(Adresa IP presetată 192.168.0.200). 

Aplicația compatibilă: SVTPassWEB.


Aceste unități  de acces de obicei sunt montate în pereche, ceea ce înseamnă o așa zisă unitate 'MASTER (principală – X-STAL)și o unitate 'SLAVE (secundară X-STAL AUX)'. 

Unitățile de acces au cablurile de conectare colorate petru a putea identifica cu ușurință rolurile fiecăruia (Vezi manual X-STAL). 

Unitatea secundară se conectează cu cea principală prin firele: PORTOCALIU, PORTOCALIU/ALB, GALBEN, ROȘU, NEGRU.

Unitățile de acces pot fi montate atât pe perete cât și pe doze electrice sau turnicheți. 

Unitățile de acces trebuie să aibă între ele cel puțin o distanță de 40 cm, deoarece câmpurile magnetice ale acestora se pot perturba astfel scăzând eficacitatea la citire a cartelelor. 

Pentru a monta unitățile de acces pe perete avem nevoie de două buc. dibluri de 6mm, două  buc. șurub M3,5x45 pentru fiecare terminal în parte. 

Pentru a le prinde pe turnicheți avem nevoie de două șuruburi de oțel M3x15 și două piulițe pentru fiecare terminal în parte. 

Dacă terminalele urmează a fi montate pe suprafață metalică se recomandă montarea unui distanțier din cauciuc sau plastic de min. 5mm între cititor și suprafața de metal.

În softul SVTPassWEB se va adăuga doar unitatea de acces X_STAL(Master), la acesta se va defini direcția (intrare sau ieșire) iar auxiliarul va deveni opusul acestuia, auxiliarul nu se adaugă/definește în soft.

Ex: Dacă X-STAL a fost adăugat în soft și definit ca intrare, punând cartela la ce auxiliar va înregistra eveniment de ieșire!

Un singur terminal nu poate înregistra atât evenimente de ieșire cât și de intrare (un terminal - o singură direcție.)