Caracteristici


Dimensiuni:140x70x30 mm

Tipsenzor: capacitiv

Rezoluţie senzor: 152x200 dpi

Cititor de cartele: 125 KHz RFID

Protecţie ESD: > 15 kV

Interfeţe:TCP/IP, WIEGAND 26

Număr maxim de amprente: 900

Număr maxim de cartele RFID: 1000

Număr maxim de înregistrări: 16000

Ieşiri: 2 buc, 1.4 A continuu

Tensiunede alimentare: 9-24 VDC

Interfaţă de configurare: WEBPentrua monta aceste terminale pe perete vom avea nevoie de două dibluri de 6mm și două șuruburi  M3,5x45.

Aceste unități  de acces pot fi folosite în trei moduri:

a.) Cu card sau amprentă persoanele au acces atât pe baza cardurilor cât și pe baza amprentei

b.) Cu card și amprentă accesul se face pe baza de cartelă + amprentă

c.) Doar amprentă accesul făcându-se doar pe bază de amprentă

Aceste unități  de acces pot fi folosite deasemenea în mod standalone (doar control acces fără a fi legat la rețea), învățarea cartelelor sau a amprentelor este realizată cu ajutorul cardului master, sau pot fi folosite în mod pontaj / pontaj+ control acces. În acest mod unitatea de acces trebuie conectată la rețea. Pontajul și controlul acces va fi executat de către aplicația SVTPassWEB, instalată pe un server iar învățarea cartelelor se va face tot prin această aplicație (În acest caz folosirea cartelei de învățare/master este strict interzisă).

Încazul folosirii unui electromagnet sau o yală electromagnetică la aceste terminale biometrice se mai poate conecta un modul de securitate care are rolul de a asigura fraudarea terminalului. Acest modul de securitate are alimentare separată de terminal iar alimentarea se face de preferință din interiorul clădirii. Modulul are un cod pin (ID) care se setează din interfața web a terminalului.

dacă este conectat acest modul terminalul v-a emite semnalul către electromagnet sau yală prin ieșirea wiegand (WO0/WO1) și nu prin ieșirea digitală (DO0) vezi anexa 1.3 conexiuni FP –switch în manual.

Unitățile de acces pot fi montate atât pe perete cât și pe turnicheți. Unitățile de acces trebuie să aibă între ele cel puțin o distanță de 40 cm, deoarece câmpurile magnetice ale acestora se pot perturba astfel scăzând eficacitatea la citire a cartelelor sau amprentelor.